789 team
studio za grafičke usluge 
 tel 0694147890
e-mail: 789team@ gmail.com



DIGITALNA ŠTAMPA


     Digitalna štampa je moderna štamparska tehnologija koja pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir. Idealno je rešenje za sve oblike manjih i srednjih tiraža jer ujedinjuje kratak rok isporuke, vrhunski kvaliteti otiska i pristupačnu cenu! Pripremljen materijal sa kompjutera odlazi pravo u mašinu i štampa je gotova u vrlo kratkom roku Primenom savremene tehnologije rokovi izrade i isporuke znatno su skraćeni, a cene štampe znatno snižene.

     U današnje vreme sve je manje štamparskih poslova koji se izraduju u velikim serijama isplativim za štampanje u ofsetu. Istovremeno, dalja tendencija, kako u svetu tako i kod nas, je ka manjim tiražima, personaliziranom i varijabilnom otisku i poslovima koji su podložni čestim promenama ili se moraju izraditi u što kraćem vremenu. Takvih specifičnih poslova je sve više, ne samo zbog porasta broja manjih firmi već i zbog promene u načinu razmišljanja velikih firmi, koje su shvatile da im digitalna štampa omogućava obraćanje i promociju svojih proizvoda tačno određenom i ciljanom segmentu korisnika.  
  • brzina izrade
  • povoljna cena za male i srednje tiraže
  • kvalitet
  • štampanje malih tiraža
  • ekonomičnost za male i srednje tiraže, koji u ofsetu ne bi bili ekonomski opravdani a realizacija bi trajala po nekoliko dana
  • mogućnost štampe na različitim materijalima
  • mogućnost personalizacije
  • mogućnost štampe promenljivih podataka (ulaznice sa bar-kodom, bonovi, nagradne igre..)
          Digitalna štampa je posebno pogodna za: vizit karte, ID kartice, flajere, jelovnike, cenovnike, memorandume, pozivnice, kataloge, prospekte, brošure, kalendare, plakate, samplepljive etikete, nalepnice, deklaracije, knjige malih tiraža, preslikače... 


Digitalnu štampu radimo na Digitalnoj mašini Konica Minolta  C5501. U mogućnosti smo da štampamo na sjajnom i mat papiru kao i na specijalnim papirima , folijama i magnetima  gramature od 60 do 300 g/m2, jednostrano ili obostrano. Maksimalni format papira je 330mm  x 1200 mm. Dovoljno je da nam datoteku predate u nekom standardnom grafičkom programu i mi ćemo vam najčešće u roku nekoliko sati izraditi traženi proizvod.


Коментари